Τρόποι Πληρωμής-Αποστολής


Τρόποι Πληρωμής-Αποστολής
Στην Kiub Clothing η πληρωμή των παραγγελιών σας μπορεί να γίνει με τον παρακάτω τρόπο:

1) Με αντικαταβολή, δηλαδή με πληρωμή σε μετρητά κατά την παράδοση της παραγγελίας σου (εντός Ελλάδος),

2) Με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα μέσω ανακατεύθυνσης
σε ασφαλές περιβάλλον της Viva Wallet.

3) Με κατάθεση της αξίας της παραγγελίας σου σε τραπεζικό λογαριασμό της Kiub Clothing:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
iban : GR5301713190006319154460843
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΠΟΤΣΑΣ - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΡΙΣΗΣ Ο.Ε.


Πιο Αναλυτικά:

Με αντικαταβολή

Είναι η πιο δημοφιλής μέθοδος. Πληρώνετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας στον courier που θα σας παραδώσει τα εμπορεύματα στο σπίτι σας.
Για παραγγελίες άνω των 100€, ενδέχεται να χρειαστούμε τηλεφωνική επιβεβαίωση.

Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό
Για να ολοκληρωθεί η παραγγελία σου μέσω τραπεζικού λογαριασμού, πρέπει να προχωρήσεις στην κατάθεση ολόκληρου του ποσού στην Kiub και στο λογαριασμό της τράπεζας με IBAN . Εφόσον κάνεις την κατάθεση, θα πρέπει να μας στείλεις το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής στο email kiubclothes@gmail.com . Η παραγγελία σας θα είναι έγκυρη για 3 εργάσιμες ημέρες. Για παραγγελίες εκτός Ελλάδος ο συγκεκριμένος τρόπος πληρωμής δεν προσφέρεται.

Τα έξοδα των Εμβασμάτων-Προμηθειών των Τραπεζών (είτε η προμήθεια που κρατάει η κάθε τράπεζα απο τον πελάτη, είτε η προμήθεια που κρατάει η συνεργαζόμενη μας τράπεζα για την μεταφορά των χρημάτων του πελάτη προς εμάς) ή μεταφοράς ή κατάθεσης χρημάτων απο την ίδια ή άλλη τράπεζα πρός τις συνεργαζόμενες Τράπεζες μας, επιβαρύνουν τον αγοραστή και δεν περιλαμβάνονται στην τιμή των προιόντων.

Στην περίπτωση που δεν κατατεθούν και τα τυχόν έξοδα Εμβασμάτων-Προμηθειών τότε η παραγγελία σας δεν θα αποσταλεί έως ότου γίνει η κατάθεση αυτών.


Αποστολή

Όλες οι αποστολές εμπορευμάτων από την εταιρία μας γίνονται με την courier ΕΛΤΑ πόρτα πόρτα και παραδίδονται στην πόρτα σας το αργότερο εντός 2-3 εργάσιμων ημερών
(Την επόμενη εργάσιμη ημέρα για το μεγαλύτερο κομμάτι της Ελλάδας – μεγάλες πόλεις και 1-4 ημέρες αργότερα για νησιωτική Ελλάδα και Δυσπρόσιτες περιοχές
για τις παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14.00).

Το κόστος αποστολής κυμαίνεται στα 3€. Για αγορές άνω των 100€ τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι παραγγελίες που καταχωρούνται μέχρι της 14:00, εκτελούνται εντός της ημέρας. Η παράδοση τους γίνεται εντός 1 με 3 εργάσιμων ημερών. Οι παραγγελίες που γίνονται μετά τις 14:00, αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη (Δευτέρα – Παρασκευή).


best social proof app shopify